Počela dečija Liga šampiona

Zimska liga budćih šampiona u malom fudbalu „Prijepolje 2017“ namenjena deci uzrasta od prvog do šestog razreda počela je u prijepoljskoj sportskoj dvorani Gimnazije. Za pobednika turnira naredna četiri dana borićese se dvadeset ekipa podeljenih u tri kategorije. Pobednik obezbeđuje plasman na Koka kola kup koji se održava na Zlatiboru.
U organizaciji Saveza za školski sport Srbije i Sportskog saveza opštine Prijepolje danas je počela prva zimska liga budućih šampiona u malom fudbalu. Interesovanje za ovaj turnir bilo je izuzetno veliko pa su se među dvadeset ekipa koliko je prijavljeno, pored domaćina iz grada na Limu našle i ekipe iz celog Zlatiborskog okruga. Najmlađi fudbaleri kažu da se sa oduševljenjem dočekali vest da će se turnir uprkos poteškoćama organizovati i u njega ulaze sa različitim ambicijama.

Dino Hadzifejzović, foto: www.ppmedia.rs


Svi oni koji su danas došli na ovaj turnir su pobednici i budući šampioni kazao je predsednik ovdašnjeg Sportskog saveza Milovan Milićević otvarajući ovaj turnir.
U zavisnosti od godina starosti ekipe su podeljene u tri kategorije. Igra se po grupama i bod sistemu. Polufinalne i finalna utakmica na programu je u subotu kada je i zatvaranje turnira.Pobednik obezbeđuje plasman na Koka kola kup koji će se na proleće održati na Zlatiboru.
PP Media