Počeli sa radom gradski bazeni u Priboju

Priboj – U ponedeljak su počeli sa radom Gradski bazeni Sportskog centra u Priboju. Cena dnevne karte je nešto skuplja u odnosu na prošlu godinu i iznosi 200 dinara. Leto je pravo vreme da spas od gradske vreline pronađete na gradskom bazenu Sportskog centra u Priboju. 

Foto: A.Rovčanin

Velike temperature umeju da budu teške, pa ih gradski bazeni uspešno čine lakšim za preživljavanje. Kako smo saznali u Sportskom centru, bazeni su napunjeni proteklog četvrtka, i iako je još uvek poprilično hladnjikava voda, bazeni su na samom početku kupališne sezone primili i prve posetioce.

Prema rečima direktora Sportskog centra, Sava Spasojevića zbog rasta cena hemikalija, dnevna cena karte za bazen ove godine je skuplja za 50 dinara u odnosu na lane i iznosi 200,00 dinara. Ležaljka može da se iznajmi po ceni od 150 dinara, a suncobran za 100 dinara. Mesečna karta košta  3000 dinara, a sezonska 5000 dinara.

U Sportskom centru kažu da već vlada veliko interesovanje za kupovinu sezonskih karata, što za one, koji svoj letnji odmor planiraju da provedu na pribojskim bazenima svkako predstavlja značajnu uštedu.

I ove godine za sve koji žele da nauče, biće organizovana škola plivanja po ceni od 2500 dinara po članu, s tim što je za dva ili više polaznika iz jedne porodice obezbeđen i popust  i iznosi 2000 dinara. Svi zainteresovani za školu plivanja mogu se prijaviti do 1. jula na bazenima Sportskog centra a nakon toga će biti formirane i grupe.

Za decu do 7 godina ulaz na gradske bazene u Priboju je besplatan ulaz. Radno vreme ostaje nepromenjeno- od 10h do 19h.

PP Media