POKS u Priboju biće opozicija

Priboj – Na juče održanoj konstitutivnoj sednici lokalnog parlamenta u Priboju, Pokret obnove Кraljevine Srbije zvanično je saopštio odluku koju je doneo još u kampanji a to jeste da će biti opozicija lokalnoj vlasti okupljenoj oko SNS-a – izjavio je portparol POКS-a Miloš Parandilović.

Foto: A.Rovčanin

-Više puta u kampanji smo saopštili da nas okuplja ideja o obnovi Кraljevine Srbije i to su naši jedini motivi da se bavimo politikom. Iste stranke iz prethodnog saziva, čiji smo rad kritikovali, učestvuju u formiranju nove vlasti. U skladu sa tim nismo učestvovali u bilo kakvim pregovorima oko ulaska u lokalnu vlast. Predlagaćemo rešenja za lokalne probleme i promovisati ideju obnove kraljevine – ističe Parandilović.

POКS u Priboju zahvaljuje se svim sugrađanima koji su na nedavno održanim lokalnim izborima glasali za listu „Za Кraljevinu Srbiju“ i na taj način omogućili da se glas monarhista čuje i u lokalnom parlamentu. Na republičkim izborima bili smo ubedljivo četvrta stranka po snazi i nedostajalo nam je svega desetak hiljada glasova za ulazak u republički parlament. Za jednu mladu stranku koja nije uspela u potpunosti da se formira ovo jeste rezultat koji ohrabruje. Nastavićemo da se borimo još većom snagom i ništa nas neće zaustaviti do konačnog ostvarenja našeg političkog cilja – zaključuje Parandilović

Odbornik POКS-a u aktuelnom sazivu biće Mladoje Polić, predsednik opštinskog odbora stranke.

PP Media