Ponovo oštećen automobil predsednika SO Nova Varoš

Vozilo predsednika Skupštine opštine Nova Varoš Nikole Jelića po drugi put u roku od samo deset dana našlo se na udaru vandala. Naime, na autu koji je bilo parkiran ispred porodične kuće isečena je guma i zabijen metalni klin. Jelić kaže da očekuje od nadležnih organa da pronađu počinioca i smatra da je ovaj napad baš kao i prethodni politički motivisan.
– Nikada nisam imao problema sa zakonom, ne dugujem nikom ništa. Smatram da iza ovoga stoje politički neistomišljenici koji nemaju hrabrosti u lice da mi kažu to što misle već na ovaj način pokušavaju da se osvete – u dahu ističe Jelić.
On kaže i da je razočaran “tromom” reakcijom policije koja još uvek nije pronašla napadača koji je oštetio njegovo vozilo 29. maja i dodaje da ima informacija da je sužen krug za počiniocima tog dela.

Metalni klin zaboden u gumi automobila predsednika SO Nikole Jelića


– Policija pusta pojedince da uzimaju pravdu u svoje ruke i prosto tera ljude da angažuju privatna obezbeđenja kako bi bili bezbedni. Država Srbija nije zaslužila da njeni građani žive u takom društvu i ja kao roditelj petoro dece ne osećam se bezbedno u gradu u kojem živim – razočarano naglašava predsednik novovaroškog parlamenta Nikola Jelić.
Potsetimo, 29. maja na vozilu Audi Q5 isečena je guma i oštenjena karoserija vozila. Oba slučaja su prijavljena policiji koja traga za počiniocima ovih dela.
PP Media