Premijera dečije predstave “Porodica Kremenko”

U sali Doma kulture u ponedeljak, 7. marta od 20h odigraće se premijera dečje pozorišne predstave „PORODICA KREMENKO“ rađene po tekstu Lazara Dubovca a u režiji Ammara Mešića, mladog prijepoljskog glumca.
Ovo je priča o odrastanju, prvom poljupcu i prvoj ljubavi, ali i priča o tome kako se čitavog života treba truditi i iznova osvajati srce drage osobe.
Svanuo je novi dan u Kamengradu. Fred Kremenko uživa u miru i tišini, Vilma radi jutarnju gimnastiku, njihova ćerkica Kamičak se pakuje jer putuje kod bake Koviljke kod koje će provesti letnji raspust. Bilo bi ovo jedno obično nedeljno prepodne da njihov komšija Bam-bam nije po prvi put osetio leptiriće u stomaku. U koga se on zaljubio? Da li će poverovati u čika Fredovu priču o pčelicama i cvetićima? Ko su Biserka i Serenadica? Šta je „cmok-cmok“ ples? Na koje načine možemo da osvojimo simpatijino srce? Drage mame i tate, da li možete da budete romantični i nakon dvadeset, trideset godina braka? Sve ovo možete otkriti u najnovijoj avanturi porodice Kremenko: ljubavnim jadima malog Bam-bama.
PP Media