Priboj: Dalibor Kurćubić ostaje na čelu “kamiondžija” i naredne sezone

Šef stručnog štaba srpskoligaša FAP-a iz Priboja i dalje ostaje Dalibor Kurćubić, koji je odbio mnogo primamljivije ponude, a sa rukovodstvom pribojskih kamiondžija dogovorio se u – dve reči!
Dalibor Kurčubić je odličan mladi trener, pokazao da je i sjajan čovek, koga je sportski Priboj prihvatio širokog srca, iako je on iz susedne Nove Varoši. Ovaj čovek snosi ogromne zasluge za činjenicu da smo sačuvali srpskoligaški status, ima odličan metod rada i pravu komunikaciju sa fudbalerima, ali i svima u klubu, rekao nam je Miroslav Bukvić, sportski direktor srpskoligaša FAP-a iz Priboja i dodao:
-Za sada ova ekipa FAP-a ostaje na okupu, u pregovorima smo sa superligašem Novim Pazarom oko pozajmice jednog špic igrača, a ukoliko uspemo angažovaćemo i jednog iskusnog veznog igrača, jer nam nedostaju ovakva dva igrača. Prvoj ekipi priključićemo par omladinaca, nekolicini fudbalera koji nisu u minulom prvenstvu uspeli da se nametnu mi ćemo se zahvaliti na saradnji. Nismo zainteresovani ni za jednog fudbalera iz ovog kraja jer nas interesuje samo kvalitetni i perspektivni fudbaleri. Inače, od naših fudbalera svaki od njih može odmah da napusti klub i uzme ispisnicu, naravno uz propisno obeštećenje po fudbalskim pravilima.-
Bukvić je naglasio da pripreme srpskoligaša FAP-a počinju u ponedeljak 11. jula, u celosti će biti obavljene na terenima i u objektima Sportskog centra u Priboju a ekipa će odigrati desetak utakmica uglavnom na obližnjem Zlatiboru sa timovima iz regiona koji se pripremaju na najlepšoj srpskoj planini. Uz ovo, od 13. do 17. jula srpskoligaš FAP će učestvovati na fudbalskom turniru na 53. MOSI u bosanskoj varošici Rogatica, gde već 13. jula igraju sa ekipom Novog Goražda.
Izvor: infoera