Priboj na Sajmu turizma predstavio ponudu – Pribojska banja, Ribarsko naselje, rafting…

Priboj – Opština Priboj sa svojom turističkom ponudom, na ovogodišnjem jubilarnom 45. Sajmu turizma u Beogradu koji će trajati do 25. februara, posle dugi niz godina nastupa samostalno.

Foto: A.Rovčanin

„Naši nastupi na sajmovima su obično finansirani kroz međunarodne projekte, što ove godine nije slučaj. U ponudi je turistička ponuda opštine Priboj, Pribojska banja pre svega, novi hotel, novi spa. Narod se raspituje o žičari i tu su radovi u toku. Tu su i Ribarsko naselje, rafting, reke, planinarske i biciklističke staze i sve ono što čini ponudu našeg kraja”, kazao je Vladan Radović direktor TO Priboj.

Vladan Radović direktor TO Priboj, foto: A.Rovčanin

Miralem Gogalić član Privremenog organa istakao je nastavak uspešne saradnje Opštine Priboj sa Ministarstvom turizma i omladine.

Miralem Gogalić član Privremenog organa

„Ove godine smo dobili tri projekta od Ministarstva, prvi je nastavak završetka Ulice 12. januar u starom delu grada, odnosno treća faza ulice. Zatim drugi projekat, obezbeđenih 30 miliona za dečje igralište kod naselja Kifla, gde će se objediniti Mozzart teren i igralište, odnosno deset igrališta i teretana kao jedan kompleks dečjeg sportskog centra. Nastavak staze sa leve obale reke Lim je treći projekat, od 30 miliona dinara. Taj deo ćemo kompletno da osvetlimo i uradimo da bude staza zdravlja”, rekao je Gogalić.

PP Medi i GZS