Priboj: Narednog vikenda Limski biatlon i Lim fest

Priboj – Opština Priboj i Turistička organizacija Priboj, organizuju 12. međunarodni Limski biatlon Priboj – Rudo – Setihovo koji će startovati 13.jula (subota) u 11 časova sa Limskog keja u novom delu grada. Prijave učesnika se vrše u prostorijama Turističke organizacije Priboj do petka 12.jula a sve informacije se mogu dobiti na telefon broj +381 33 2451-599.

U sklopu  međunarodnog Limskog bitalona tradicionalno se organizuje i prateća manifestacija Lim fest koja će u svom dvanaestom izdanju ugostiti renomirane izvođače na koncertima koji će se održati na Trgu Fapa u novom delu grada po sledećem rasporedu:

13.07.2019. – subota u 21 čas –      grupa BALKANIKA

14.07.2019. – nedelja u 21 čas –     ŽELJKO JOKSIMOVIĆ

15.07-2019- – ponedeljak u 21 čas-  grupa  RIBLJA ČORBA

Sredstva za organizaciju 12.Limskog biatlona i Lim festa obezbedili su Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Vlade Republike Srbije kao podršku jednoj  od najvećih međunarodnih sportsko-turističkih manifestacija na tromeđi Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Prema najavama iz Turističke organizacije Priboj za učesnike Limskog biatlona pripremljena  je kompletna bezbednosna oprema i licencirano obezbeđenje na vodi koje će brinuti o sigurnosti  raftera, a zbog međunarodnog karaktera regate i prelaska državne granice tokom manifestacije,  apeluju na sve zainteresovane da svoje kompletne prijave i neophodnu dokumentaciju dostave u prostorije TOP-a do 12.jula.

PP Media