Pribojci treći dan tragaju za nestalom Ilinkom

Priboj – Potraga za nestalom Ilinkom Dujović, kojoj se svaki trag gubi u ponedeljak, u popodnevnim časovima,  nastavljena je i u sredu. Prema rečima njenog oca Dalibora Dujovića, veliki broj pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova kao i vatrogasaca spasilaca iz Priboja i Prijepolja od ranog jutra pretražuje teren a u pomoć su pritekli i građani Priboja.

Nastavljena potraga za Ilinkom, foto: PP Media

Obzirom da potraga traje već treći dan, svaki minut je bitan, stoga Ilinkin otac apeluje na građane da mu se pridruže u što većem broju kako bi pronašao svoju ćerku.

– Sinoć smo tragali do 19h. Policija i vatrogasci spasioci iz Priboja i Prijepolja pretraživali su teren niz Lim do ušća. Potraga je jutros nastavljena. Prema informacijama koje su mi dostupne, jedan deo policije i vatrogasaca je na Biću. Takođe, okupili su se i građani kojima ovom prilikom želim da se zahvalim ali i da apelujem da nam se pridruže u što većem broju. Treći dan je nema, svaki sekund je bitan, zato molim sve ljude koji mogu da mi pomognu da pronađem svoju ćerku – ističe Dalibor Dujović.

Inače, Ilinka je poslednji put viđena u ponedeljak oko 16 časova na stazi zdravlja u starom delu Priboja.

PP Media