Pribojski socijalisti predstavili svog poslaničkog kandidata, Dijana Radović 15. na listi SPS – JS

Priboj – Pribojski socijalisti predstavili su večeras sugrađanima na improvizovanom štandu Dijanu Radović, kandidatknju za narodnog poslanika. Dijana je 15. po redu na poslaničkoj listi SPS – JS od ukupno 250 kandidata.

Pribojski socijalisti predstavili poslaničkog kandidata, foto: A.Rovčanin

Predsednik OO SPS u Priboju Boris Mrdović itakao je da je SPS negujući istinske vrednosti levice otvorila vrata novim ljudima na svojoj poslaničkoj listi.

“Dijana Radović kao polanički kandidat rezultat je ulaganja u mlade, obrazovane, spossobne ljude, a zahvaljujući tome SPS traje već decenijama”, kazao je Mrdović.

On je istakao da ova SPS u Priboju u svojoj trodecenijskoj istoriji nije imao kandidata tako visoko rangiranog na poslaničkoj listi od Dijane Radović.

“Petnaesto mesto na kome se ona nalazi je svakako privilegija i ponos ove opštinske organizacije, ali ujedno i obaveza i odgovornost svih nas koji smo stali iza nje i dali joj podršku. Svakako to je i svojevrsno priznanje i našoj OO pre svega u pravcu afirmacije onih vrednosti koje smo kao jedan uspešan tim zacrtali pre četiri godine, gde smo promovisali ideju spoja mladosti i iskustva, gledanja u tradiciju, ali i viziju budućnosti”, kazao je Mrdović.

On je istakao da je Dijana poznata pribojskoj javnosti, jer je pre svega reč o mladoj dami koja je uspešno završila fakultet političkih nauka Univerziteta u Beogradu, koja je ostvarena u polju poslovnog angažovanja ali i političke afirmacije.
“U partiji je prošla sve strukture od mesnog odbora, preko opštinske organizacije, predsednica je Socijalističke omladine, član je Glavnog odbora i potpredsednica Socijalističke omladine Srbije- Zaposlena je u Opštinskoj upravi u Priboju gde postiže zapažene rezultate u svakodnevnoj komunikaciji sa građanima”, istakao je Mrdović.

On je naglasio da je Dijanin poseban kvalitet to što nikada ne zaboravlja odakle je i što u neposrednoj komunikaciji sa običnim ljudima, seljacima i sugrađanima i da ih razume i daje bezrezervnu podršku.

Mrdović je pozvao sve Pribojce da na sledećim republičkim izborima daju podršku Socijalističkoj partiji Srbije i zaokruže broj dva, kao i da na lokalnim izborima podrže izbornu listu pod rednim brojem jeda “Aleksandar Vučić – Ivica Dačić”.

Dijana Radović je obraćajući se građanima rekla da joj baveći se politikom na lokalnnm nivou stekla dragoceno iskustvo koje joj svakodnevno pomaže u radu sa građanima jer čuje njihove probleme i ono što njih zaista muči.

Dijana Radović poslanički kandidat

“To će mi svakako pomoći u republičkom parlamentu, ali kao potpredsednica Socijalističke omladine Srbije, zadužena za Кolubarski, Zlatiborski i Mačvanski okrug, imala sam priliku da obiđem veliki deo Srbije, da razgovaram sa mnogim građanima, da čujem njihove probleme, da čujem šta oni očekuju od države i na koji način oni misle da mogu da ih reše”, rekla je Radović.

Ona je istakla da joj spoj poslovnog i političkog iskustva koje je stekla tokom proteklih godina, ali znanje koje je stekla na fakultetu političkih nauka daje dobru osnovu za ideje i predloge za koje će se boriti u Narodnoj skupštini.

GZS i PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *