Pribojski većnici usvojili godišnji program zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta

Priboj – Pribojski većnici razmatrali su godišnje izveštaje pojedinih budžetskih korisnika, kao i predlog Odluke o godišnjem programu zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta opštine Priboj za tekuću godinu. 

Foto: Opština Priboj

Zavičajni muzej Priboj je nedavno obeležio tri decenije uspešnog rada, i očuvanjem bogatog kulturnog nasleđa ove sredine, zauzeo značajno mesto na kulturnoj mapi, ne samo grada Priboja već i Srbije, a u radu se ističe i po sadržajnim programima i već tradicionalnim manifestacijama.

Privrednim odnosno ekonomskim oporavkom Priboja i broj socijalnih korisnika se iz godine u godinu smanjuje, a svi podaci Centra za socijalni rad u Priboju, posredstvom novog informacionog sistema tzv. Sozisa, vidljivi su u kompletnom sistemu socijalne zaštite i na stalnom su skeneru resornog ministarstva.

Foto: Opština Priboj

Na sednci Opštinskog veća utvrđen je i predlog Odluke o usvajanju godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta opštine Priboj u tekućoj godini.

Pribojski većnici doneli su i dva zaključka, kojima se daje saglasnost na pokretanje postupka za otuđenje manjih površina građevinskog zemljišta u javnoj svojini opštine Priboj, radi ispravke granica susednih katastarskih parcela.

PP Media