Prijepolje: Koalicija „Složno za Prijepolje“ poziva na fer kampanju

Izborna lista Složno za Prijepolje – Demokratska stranka srbija – Srpska radikalna stranka – Zajedno za Srbiju poziva sve aktere izborne kampanje u Prijepolju na zakonito, fer, dostojanstveno i pristojno ponašanje.
Složno za Prijepolje apeluje na sve izborne liste, njihove nosioce i istaknute članove da u kampanji promovišu rezultate svoga rada, programe i ideje koje imaju za budući period, a da ne iznose u javnost neproverene, netačne ili izmišljene podatke o drugim izbornim listama i ličnostima koje se na njima nalaze.
Izborna lista Složno za Prijepolje – Demokratska stranka srbija – Srpska radikalna stranka – Zajedno za Srbiju vodi i vodiće isključivo pozitivnu kampanju, u kojoj će predstavljati rezultate svog dosadašnjeg rada i planove, ideje i vizije za budući period.
Sve one koji imaju nameru da vode kampanju izmišljotinama i lažima na račun naše liste i njenih istaknutih
članova podsećamo na reči američkog predsednika Ruzvelta, koji je svojim političkim konkurentima poručio: “Ako ne prestanete da govorite laži o nama, moraćemo da kažemo istinu o vama“, kaže se u saopštenju ove koalicije.
PP Media