Prijepoljski funkcioneri dobili zaduženja i resore

Prijepolje – Nakon konstituisanja nove vlasti u Prijepolju a u cilju efikasnijeg rada i postizanja boljih rezultata članovi Opštinskog veća dobili su određena zaduženja i resore. Kordinaciju rada odeljenja za Lokalni ekonomski razvoj, turističke organizacije i unapređenje ekologije pratiće Duška Bajić.

Novo opštinsko rukovodstvo u Prijepolju, foto: A.Rovčanin

Armin Mujezinović zadužen je za kordinaciju rada odeljenja za Urbanizam i projektovanje, Doma kulture, Muzeja, Biblioteke i Kancelarije za mlade. Zoran Despotović pratiće razvoj poljoprivrede, komunalne higijene i sporta. Kordinacija i komunikacija sa privrednim subjektima, potom energetska infrastruktura, socijalna politika i odnosi sa verskim zajednicama povereni su Zoranu Petriću.

Tokom naredne četiri godine Slavenko Grbović biće zadužen za saradnju sa zdravstvenim ustanovama, radiće na unapređenju predškolskog i školskog obrazovanja, i poslovima opštinske imovinske i poreske politike.

Predrag Čičić kordiniraće radom mesnih zajednica, a radiće i na unapređenju infrastrukture i saobraćaja.

Zamenik predsednika opštine Esad Hodžić zadužen je za koordinaciju rada svih članova Opštinskoh veća i na pripremama sednica Veća.

PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *