Ramazanska liga protiče u sportskom duhu i velikoj poseti

Ramazanska liga u malom fudbalu Prijepolje 2016 za sada protiče bez problema, a očekivanja su organizatora da će tako ostati i do samog kraja ove sportske manifestacije. Pored zainteresovanosti velikog broja ekipa za ovaj turnir, organizatore posebno raduje činjenica da utakmice sa tribina iz noći u noć prati sve veći broj ljubitelja malog fudbala.
Prijepoljci su ove godine na drugoj Ramazanskoj ligi ugostili ekipe iz Novog Pazara, Sjenice, Tutina, Nove Varoši, Pljevalja, Bijelog Polja. Gosti ističu da su izuzetno zadovoljni organizacijom i posećenošću ove sportske manifestacije, a svi oni, došli su sa jednim ciljem, da se pokažu u najboljem svetlu i odnesu pobedu.
„Borićemo se da stignemo do finala, iako je konkurencija izuzetno jaka. Videli smo da je i ove godine Novi Pazar veliki favorit, a mi ćemo se truditi da ne budemo iza njih“, kazao je jedan od učesnika turnira Jasmin Vejsilović iz Sjenice.
Ramazanska liga u malom fudbalu počela je 10. juna i trajaće više od 20 dana, organizatori su tu da se pobrinu da sve protekne u najboljem redu, te da sve do finala na terenu ORSI u Prijepolju verna publika proprati najbolje utakmice u kojima ove godine učestvuje čak 32 ekipe.
„Prošle godine imali smo 24 ekipe, koje su učestvovale na turniru, sada imamo čak 32, što govori koliko je poraslo intresovanje za ovu ligu. Posebno smo zadovoljni što je i interesovanje publike za praćenje utakmica jako veliko, jer bez njih to ne bi bilo isto“, kazao je ispred OO Ramazanske lige Mirsad Karalić.
Prošle godine pobednik Ramazanske lige u malom fudbalu, bila je ekipa iz Novog Pazara, koja je i ove godine veliki favorit. Hoće li i ovoga puta pobedu odneti ekipa sa strane ili će to biti neki domaći tim, ostaje da vidimo 4. jula, kada je planiran i završetak lige u Prijepolju.
PP Media