Samira Ćosović: Vlada Srbije da nagradi investicijom opštinu Prijepolje zbog revnosnog vakcinisanja građana

Beograd/Prijepolje – Na govor ministarke privrede Anđelke Atanasković u Skupštini Srbije, da u Sandžak neće stići investicije i značajnija ulaganja dok se stanovništvo iz ovog dela zemlje u značajnijoj meri ne vakciniše, oštro je reagovala narodna poslanica iz Prijepolja Samira Ćosović (SDP), naglasivši da ne treba stvari generalizovati i stavljati sve u isti koš.

Narodna poslanica Samira Ćosović, foto. PP Media

Ona je istakla, da se opština Prijepolje srazmerno broju stanovnika, nalazi na prvom mestu po broju vakcinisanih građana. Ćosović je zahtevala od ministarke Atanasković i Vlade Srbije, da primene meru stimulacije kao nagradu zbog revnosnog vakcinisanja, tako što će posetiti Prijepolje i u taj grad doneti investiciju.

– U Sandžak i Prijepolje uvek ste dobro došli. Ja Vas pozivam da posetite naše privrednike, i nagradite opštinu Prijepolje, za ovu revnost u vakcinaciji građana. Dajte nam investiciju, donesite nam investiciju, građani Prijepolja će to umeti da cene. Broj vakcinisanih građana biće i znatno veći, jer se pristupilo vakcinisanju građana bez zakazivanja a od danas je krenula i vakcinacija po mesnim zajednicama – istakla je poslanica Samira Ćosović i još jednom pozvala ministarku da dođe u Prijepolje.

PP Media