SDP u Prijepolju sluša glas naroda

Rukovodstvo Opštinskog odbora Snadžačke demokratske partije u Prijepolju posetilo je brojna prijepoljska naselja gde su sa građanima razgovarali o onome što bi trebalo uraditi u nekom budućem periodu, kao i o stvarima koje su do sada odrađene. Iz ovog Opštinskog odbora ističu zadovoljstvo, jer kako kažu naišli su na veliki odziv i na izuzetno dobru komunikaciju sa ljudima, što je jako dobro za partiju koja je poslednjih osam godina učestvovala u vršenju vlasti u ovoj sandžačkoj opštini.
OO SDP-a u Prijepolju nastavlja sa svojim predizbornima aktivnostima. U okviru njih juče su posetili meštane Begluka, Ravni, Brezovače, Suhodola, dela Velike Župe i Dušmanića. Zbog brojnih investicija koje su u ovim naseljima uspešno odrađene u proteklom periodu, rukovodstvo SDP-a naišlo je na veoma topao prijem kod građana. Tamo su istaknuti i planovi za rešavanje problema koji trenutno muče stanovnike pomenutih prijepoljskih naselja.
„Nije lako izaći pred građane, ako ste nešto skrivili, odnosno, ako niste radili onako kako treba. Mi izlazimo sa ponosom i iznosimo rezultate koje smo ostvarili. Moje zadovoljstvo je u tome što vidim da građani prepoznaju da smo mi ozbiljno radili u granicama naših mogućnosti“, kazao je predsednik OO SDP u Prijepolju Esad Hodžić.
Za meštane Begluka najveći problem, koji je uspešno rešen bio je izlivanje potoka, dok je za stanovnike naselja Ravni bezbednost, kako kod dece, tako i kod odraslih narušavao nedostatak rasvete i pešačke staze na određenoj deonici.
Aktivnosti posete prijepoljskim naseljima od strane rukovodstva SDP-a u Prijepolju biće nastavljena i narednih dana, kako bi u ovoj izbornoj kampanji čuli glas naroda iz svakog dela ove sandžačke opštine, ističu oni.
PP Media