SNS Nova Varoš: Sramno preuzimanje vlasti, Obradoviću smeta razvoj Zlatara

Sramno je preuzimanje vlasti u Novoj Varoši od strane odbornika Demokratske stranke, Dveri, Nove Srbije i Grupe građana Novi ljudi, i to kupovinom mandata odbornika SNS, rezultiralo postavljanjem odbornice, koja je prešla u ovu nakaradnu koaliciju – na funkciju zamenika predsednika SO, a njenog supruga na mesto u Opštinskom veću, kaže se u saopštenje OO Srpske napredne stranke Nova Varoš
Nova vlast odmah je pokazala nesposobnost usvajanjem po hitnom postupku odluke da Opština Nova Varoš odustane od kupovine kamenoloma u Bistrici, kako bi ovaj prirodni resurs od ogromne vrednosti prešao u ruke privatnika iz Opštine Prijepolje, a nova vlast se tako odužila finansijeru koji je dao novac za kupovinu mandata SNS.
Ovakvo sramno ponašanje vlasti nastavak je pogubne politike DS-a i njenih koalicionih partnera, koji su od 2000. do 2012. godine, rasprodali svu društvenu imovinu, zatvorili preduzeća i ostavili 5.000 građana Nove Varoši bez posla.
Neverovatno licemerno je da ovakvi ljudi, zajedno sa Boškom Obradovićem, izmišljaju laži o članovima SNS, koji su se borili da oporave urušeni opštinski budžet, iščupaju preduzeća iz ruku tajkuna i kontroverznih biznismena, i da prostor uništenih i zakatančenih fabrika, kao što su „Inova“ i obućara „Zlatar“, ponude domaćim i stranim investitorima.

Nova Varoš foto ppmedia.rs

Nova Varoš foto ppmedia.rs


Nova koalicija, koja je otela vlast u Novoj Varoši zatekla je 60 miliona dinara u opštinskom budžetu i obezbeđenih oko 75 miliona dinara infrastrukturnih investicija u narednih šest meseci, kao i rekonstruisan hotel „Panorama“, u koju je Opština uložila značajna sredstva i uzela ga u zakup do 2023. godine, čime je pokrenula turizam na Zlataru, tako da sada, umesto 2.000 noćenja u 2012. godini, imamo 50.000 noćenja.
Očigledno da ovakvi uspesi smetaju Obradoviću i njegovim pulenima, čiji je cilj da Zlatar i Novu Varoš vrate u 2012. godinu, kada je sve bilo zapušteno, a po novovaroškim ulicama i oko hotela hodali psi lutalice.
OO SNS Nova Varoš nastaviće, kao i do sada, da radi isključivo u interesu građana i nastojaće da zaštiti grad od nakaradne koalicije, koja je formirana zarad namirivanja ličnih interesa ljudi koji znaju samo za laži, manipulacije, prevare i poturanja, zaključuje se u saopštenju SNS u Novoj Varoši.
PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *