Sportske igre mladih: Rekordan broj odbojkaških ekipa na kvalifikacionom turniru u Priboju

Priboj/Prijepolje/Nova Varoš/Bajina Bašta – Na kvalifikacionom MIS odbojkaškom turniru u okviru karavana Dunav osiguranja Sportskih igara mladih u Priboju učestvovalo 18 ženskih i 9 muških ekipa.

Foto: G.Reković

Praznik odbojke i druženja okupio je na MIS odbojkaškom turniru u Priboju, decu  iz Priboja, Prijepolja, Nove Varoši i Bajine Bašte, koja su se takmičila u kvalifikacijama za regionalni turnir zapadne Srbije koji će se održati u Kraljevu. Uz kvalitetnu odbojku i druženje, deci je prezentovana i nova kampanja SIM-a protiv vršnjačkog nasilja pod sloganom „Pruži ruku – ne podmeći nogu“.

Foto: G.Reković

U muškom delu turnira prvo mesto i plasman u Kraljevo izborila je ekipa Prijepolja pod nazivom Bez nervoze, drugo mesto zauzeli su Mungosi iz Priboja a treće mesto je pripalo ekipi FAP Priboj. U izuzetno kvalitetnom ženskom delu MIS odbojkaškog turnira, prvo mesto i plasman u Kraljevo izborile su odbojkašice Zlatara iz Nove Varoši, druga je bila izvanredna ekipa Trendtexa iz Prijepolja, dok je treće mesto zauzela ekipa Pionirke Priboj.

Foto: G.Reković

Kvalifikacioni MIS odbojkaški turnir za zapadnu Srbiju održaće se 23. maja u Kraljevu, a karavan prijateljstva Dunav osiguranja Sportskih igara mladih gostovaće u Zlatiborskom okrugu, 18. maja u Arilju, 19.maja na Zlatiboru, 20.maja u Požegi i 7.juna u Priboju. U okviru Dunav osigranja Sportskih igara mladih 28.maja će se u Užicu organizovati Coca-Cola kup u fudbalu.

PP Media