Sportske igre mladih utorak u Priboju

Priboj – Sva takmičenja će se održati od 12 do 20 časova na Sportskim terenima u školskom kompeksu u novom delu grada, gde će uveče od 21 čas početi i koncert čuvenog benda Crvena jabuka.

Dunav osiguranje Sportske igre mladih u Priboju su održane 2019. godine prvi put. Već sledeće godine ceremonija svečanog otvaranja održana je u ovom gradu, jer energija koja je zavladala od prvog dana između dece Priboja i Igara bila je znak da je ova priča uspešna na obostrano zadovoljstvo.

Ove godine pored turnira u basketu 3×3, u igri “između dve vatre”, malom fudbalu, trke na 60 metara i Coca cola kupa održaće se i štafetna trka “Prijatelj od detinjstva” i ekološka radionica “Zero Waste – budi deo igre – čuvajmo našu planetu”. Za decu Priboja i celog Polimlja i opštinu Priboj, Dunav osiguranje Sportske igre mladih imaju i poseban poklon – od 21 sat na školskim terenima koncert će održati grupa Crvena jabuka.

Najbolje plasirani u svim sportovima ostvariće plasman na Regionalno finale koje će se održati 14. juna u Novom Pazaru. Državno prvenstvo najbolje SIMOVCE očekuje u prvoj nedelji jula u Vrnjačkoj banji. Najbolje ekipe i pojedinci u avgustu putuju u Split na Međunarodnu završnicu gde će se družiti sa vršnjacima iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

PP Media