Svaki telefonski poziv donosi nadu da će se Jelena javiti

Jelena Lazarević student Ekonomskog fakulteta (26) nestala je u petak uveče u Beogradu, i od tada joj se gubi svaki trag. Njen nestanak rodbina je u subotu prijavila policiji koja intenzivno traga na pronalasku devojke. Od tada u porodicu Lazarević uvukla se zebnja i strah za životom njihovog deteta, a svako zvono telefona prestavlja nadu da će se ona javiti.
Jelena je do odlaska na studije živela u porodičnoj kući na Dumljanima, selu desetak kilometara udaljenom od centra Prijepolja. Osnovno obrazovanje završila je u školi Dušan Tomašević Ćirko u Velikoj Župi nakon čega upisuje i kao odličan učenik završava Gimnaziju posle koje odlazi na studije u Beograd.
Otac Jelenin, Rajko radi kao nastavnik biologije u jednoj od prijepoljskih osnovnih škola i nalazi se pred penzijom. Kod učenika uvek je slovio kao strog, pravedan ali i omiljen nastavnik,cenjen i uvažavan od strane kolega.
– Pre nekoliko dana čuo sam se njom lepo je zvučala i nije se žalila da ima bilo kakvih problema. Jelena je vredna devojka koja nikada nikom nije naudila. Nadamo se da je dobro i da će se javiti uskoro – zabrinuto kaže Rajko Lazarević otac Jelenin.

Lazarević Jelena devojka koja nestala u petak veče


Darko Mirković, suprug Jelenine sestre koji je inače prijavio nestanak policiji ističe da je ona živela sa drugaricom u stanu i da nije imala naviku da se duže udaljava od kuće.

Porodica i rodbina apeluju i mole sve koji bilo šta saznaju za Jelenu da jave na telefon 066 335520 ili najbližoj policijskoj stanici.
PP Media