TO Zlatar: Novim sadržajima mame turiste

Turistička ponuda Zlatara od ovog leta biće bogatija za dva nova sadržaja, moderan Akva park gradiće se na obali Zlatarskog jezera u Kokinom Brodu dok će Zip lajn nići na Zlataru. Početna stanica biće vidikovac i ići će pored Zlatarskog Zlatnika ka zaseoku Smiljanići. Direktor TO Zlatar Branko Pucarević, kaže da su u toku intenzivne pripreme za predstojeći Zlatarfest, koji se po tradiciji održava krajem jula, zatim i za druge manifestacije, ali i da se radi na brojnim projektima kako bi gostima obezbedili što raznovrsnije sadržaje. Smeštajni kapaciteti su trenutno u dobroj meri puni a interesovanje turista vlada i za nastupajuću letnju sezonu.

Turistička ponuda Zlatara biće bogatija za dva nova sadržaja

– I ako do početka letnjih manifestacija Zlatarfesta, Sirijade, Seoskog višeboja i drugih ima još dosta vremena ništa se ne prepušta slučaju kako bi sve proteklo u naboljem redu. U saradnji sa lokalnom samoupravom formirane su brojne komisije koje treba da osmisle i organizuje te manifestacije. U toku su pripreme i za realizaciju projekta Akva parka, Zip laina, Zlatarenja i Zlatovnja – kaže Pucarević.

On se zahvalio i odbornicima lokalnog parlamenta, koji su mu ukazali poverenje i izabrali ga za vd direktora TO Zlatar.

– Pred nama je letnja turistička sezona i organizacija nekoliko velikih manifestacija, tako da će svi građani vrlo brzo znati da li je odluka odbornika da me imenuju za vd direktora bilo ispravno rešenje. Trudiću se da se završe svi započeti projekti kako bi turisti mogli da uživaju na što više lokaliteta i u što više atrakcija, jer Zlatar definitivno ima šta da ponudi i to intenzivno dokazuje poslednjih 5 godina. Tačno je da je bio zaboravljen, ali velikim trudom se vraća na turističku mapu ponovo – dodaje Branko.

Direktor TO Zlatar Branko Pucarević

Tokom narednih dana na Zlatar stižu brojne sportske ekipe koje će svoje pripreme za pretstojeću sezonu obaviti upravo na ovoj planini.
PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *