Turistička organizacija Prijepolje spremna za predstojeći Međunarodni sajam turizma u Beogradu

Prijepolje – Na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji počinje u četvrtak i traje do nedelje, Turistička organizacija Prijepolje, svoju ponudu predstaviće u okviru štanda Turističke regije Zapadna Srbija, a akcenat će biti stavljen na aktivan odmor i seoski turizam.

Foto: A.Rovčanin

Direktor TO Prijepolje Petar Vasiljević kaže da će sajam biti šansa da se promovišu aktivnosti poput paraglajdinga, pešačenja, planinarenja, raftinga na Limu, i time dodatnu privuku posetici da dođu u Prijepolje.

– Tema ovogodišnjeg sajma je aktivan odmor, pa ćemo mi iskoristiti priliku da promovišemo aktivnosti poput paraglajdinga, pešačenja, planinarenja i raftinga na Limu kako bi smo što više posetilaca privukli u našu opštinu. Takođe, neće izostati ni promocija seoskog turizma kroz promo materijale koji su kreirani u proteklih godinu dana – rekao je Vasiljević.

Direktor TO Prijepolje Petar Vasiljević, foto: A.Rovčanin

Turistička organizacija Prijepolje izlagaće zajedno sa firmom ES Komerc koja će svojim brendom „Volim dobro u ljudima” upotpuniti izlaganje.

– Evidentno je da u proteklim godinana postoji eksponencijalni porast broja turista iz sezone u sezonu, tako da očekujemo povećanje i od učešća na sajmu. Ostvarivanjen komunikacije sa partnerima iz inostranstva proširili bi bazu naše turističke ponude, kako bi pratili savremene trendove i pokupili nove ideje i implementirali ih kod nas – navodi direktor TO Prijepolje.

Sajam turizma održaće se u Beogradu od 22. do 25. februara od 10.00 do 19.00 časova, dok će u nedelju radno vreme biti od 10.00 do 18.00 časova.

PP Media