Turistički radnici iz Prijepolja i Nove Varoši predstavili ponudu u Novom Sadu

Prijepolje/Zlatar/Nova Varoš – Turističke organizacije Prijepolja i Nove Varoši učestvuje na 52. Međunarodnom sajmu turizma-Lorist, koji se održava od 3. do 5. oktobra ove godine u Novom Sadu. Tema sajma je banjski, spa i wellnes turizam, uz posebne tematske celine-gastro regioni sa izložbom hrane i pića.

Štand TO Prijepolje izuzetno posećen na sajmu u Novom Sadu, foto: www.ppmedia.rs

Svoju turističku ponudu predstaviće oko 70 gradova i opština iz Srbije među kojima su i Prijepolje i Nova Varoš.

Turističke organizacije ove dve opštine svoje potencijale prezentuju u okviru zajedničkog štanda Regije Zapadna Srbija zajedno sa još devet turističkih ogranizacija iz ovog dela zemlje.

– Kako se bliži zima, sajamski nastup iskorisitećemo da predstavimo pogodnosti koje Zlatar nudi za predstojeću zimsku sezonu – kažu iz TO Zlatar.

Zapažen nastup novovarošana na sajmu u Novom Sadu, foto: www.ppmedia.rs

Glavni adut, turističkih uposlenika iz Prijepolja za privlačenje turista na ovom sajmu, pre svega je manastir Mileševa, koji naredne godine obeležava veliki jubilej 8 vekova postojanja. Tu su i prirodne lepote sa kojima ta sredina raspolaže.

Inače na Sajmu će biti predstavljeno 20 Udruženja banja Srbije, potom isto toliko čardi i salaša oslikaće tradiciju, kulturu i gastronomiju Vojvodine, a promovisaće se i proizvođači hrane i pića iz cele Srbije.

PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *