U nedelju na plaži Petrovac skokovi u vodu

Prijepolje – Na plaži Petrovac, u nedelju 4. avgusta, biće održani 22 skokovi u vodu „Memorijal Pajo Potežica“. Svoj dolazak na ovo prestižno takmičenje povtrdilo je do sada 16 takmičara, među kojima su i dve dame. Okupljanje takmičara je u 12 časova, nakon čega sledi izvlačenje startnih brojeva, a potom početak prve serije skokova, sa skakaonice visoke 16 metara.

Direktor Turstičke organizacije, Nebojša Svičević kaže da su pored domaćih takmičara svoj dolazak u Prijepolje najavili skakači iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine i drugih gradova regiona.  

– Skakaonica na Petrovcu je jedna od najatraktivnijih u regionu, jer se nalazi na prirodnoj steni. Pored muškaraca, u nedelju skakaće i dve devojke, jedna iz Srbije a druga iz Amerike. Dan pre našeg takmičenja, skakači će svoje umeće pokazati u Sarajevu, odakle će stici pravo u Prijepolje – kaže Svičević.

Direkotor TO Prijepolje Nebojša Svičević, foto: www.ppmedia.rs A.Rovčanin

Manifestacija se održava uz podršku lokalne samouprave i Turističke organizacije Prijepolja.

Inače, takmičenje u visinskim skokovima u vodu, “Memorijal Pajo Potežica”, održava se od 2007. godine u spomen na Paja Potežicu, čoveka koji je najviše doprineo razvoju same plaže i same manifestacije.

Pobednik prošlogodišnjeg takmičenja je bio Dino Bajrić iz Sarajeva.

PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *