U Novoj Varoši predstavljen projekat buduće brze saobraćajnice do Duge poljane

Nova Varoš – Član Predsedništva SNS Goran Vesić razgovarao je sinoć sa građanima u Novoj Varoši i poručio da je samo glas za listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ garancija za ubrzani nastavak razvoja zemlje.

Goran Vesić predstavio građanima Nove Varoši projekat buduće brze saobraćajnice, foto: PP Media

Vesić je građanima Nove Varoši predstavio projekat buduće brze saobraćajnice između Nove Varoši, Aljinovića, Sjenice i Duge poljane, u dužini od 52 kilometara, koja će omogućiti da i Nova Varoš, Priboj i Prijepolje imaju direktan izlaz na mrežu autoputeva i brzih saobraćajnica, saopštila je Srpska napredna stranka.

-To će omogućiti da se ceo ovaj kraj ubrzano razvija i postane turistički još interesantniji, da postane deo zemlje razvijen kao i svi drugi delovi Srbije. I, to će sprečiti da ove tri opštine ne ostanu po strani – rekao je Vesić.

Foto: PP Media Prijepolje

On je poručio da se Srbija ubrzano gradi, razvija i ide ka budućnosti.

-Obnovljeno je i izgrađeno na stotine kilometara autoputeva i brzih saobraćajnica, kao i pruga. Uz novu brzu saobraćajnicu u ovom kraju kraju rasteretiti lokalne puteve od kamionskog saobraćaja, ubrzati protok ljudi i roba i stvoriti uslove za ekonomski i turistički razvoj ovog područja. Već smo povezali ljude, premrežili zemlju putevima i nastavljamo dalje – naveo je Vesić.

Foto: PP Media Prijepolje

-Zato je pozvao sve građane da 17. decembra glasaju za listu „Aleksandra Vučić – Srbija ne sme da stane“, navedeno je u saopšenju naprednjaka.

Foto: PP Media Prijepolje

„Da bi zemlja nastavila da se razvija, da bi Nova Varoš, Priboj i Prijepolje bili na mreži autoputeva i kako bi se razvijali, 17. decemra glasajmo za listu koju vodi Aleksandar Vučić, jer je to jedina garancija da će se Srbija ubrazno razvijati. Glas za našu listu je glas za Srbiju, njen dalji razvoj i za bolji život svih u našoj zemlji“, zaključio je Vesić.

PP Media