U Novom Pazaru otvoren novi salon nameštaja “Numanović” – spoj elegancije i inovativnosti za dom iz snova

Novi Pazar – Danas je u Novom Pazaru otvoren najveći salon nameštaja na ovim prostorima,salon nameštaja Numanović. Otvaranjem ovog salona, fabrika Numanović stoji na pragu nove ere brenda Numanović.

Foto: Promo

Otvaranje ovog salona simbologije više od ekspanzije njihovog poslovanja, to je odraz neumorne posvećenosti, poštovanja prema tradiciji i neiscrpnog pogleda u budućnost. Ovaj prostor je dizajniran da bude mesto gde će se sastati elegancija, funkcionalnost i inovativnost, prižajući kupcima ne samo nameštaja, već i inspiraciju za kreiranje domova iz snova.

Otvaranjem ovog salona fabrika nameštaja Numanović je otvorila i nova radna mesta za trideset radnika i na taj način doprinela ekonomskom razvoju grada. Ono što je bitno naglasiti jeste i to da je u planu otvaranje i četvrtog salona u Beogradu, koji će biti prilagođen, kao i ostala tri, evropskim standardima.Takođe je u planu uvođenje nove linije u proizvodnji pod imenom Num-line, koji će biti prilagođen evropskim standardima, po kvalitetu i dizajnu, koji će biti dostupan i na našem tržištu.

Foto: Promo

Fabrika nameštaja Numanović, sa svojih trista upošljenih, danas stoji čvrsto na tržištu sa preko 20000 kvadratnih metara proizvodnog prostora,15000 kvadratnih metara izložbenih salona, i to tri maloprodajna salona u Beogradu i dva u Novom Pazaru, kao i prisustvom u celoj zemlji kroz mrežu veleprodajnih kupaca, kao i u svim zemljama regiona i delom Evrope.

Uz veličanstveno otvaranje najnovijeg salona nameštaja u srcu Novog Pazara, brend Numanović započinje novo poglavlje svoje bogate priče. Ovaj događaj nije samo prilika za slavlje, već podsetnik na neprekidni tok predanosti, inovacija i kvaliteta koji su utkani u srž ovog brenda.

Foto:Promo

Ogovaranje ovog salona ima ogroman značaj za lokalnu privredu i zajednicu pružajući mogućnost zapošljavanja za građane.

Priča o Numanoviću počinje decenijama unazad, kada je vizionar i osnivač Avdulatif Numanović postavio temelje onoga što će postati jedan od najcenjenijih brendova nameštaja u regionu. Njegova posvećenost, inovativnost i nepokolebljiva posvećenost kvalitetu postavili su standard koji Numanović i danas sledi.

Sa rastom i razvojem, ključni pokretači napretka bili su Sead i Suad Numanović. Njihova strast, liderstvo i inovativni pristup usmerili su brend ka novim horizontima uspeha. Pod njihovim vođstvom, brend se proširio, uveo nove linije proizvoda i postao poznat po sposobnosti da pruži jedinstvena rešenja koja odgovaraju modernim životnim prostorima.

Danas, sa svojih 300 zaposlenih, Numanović stoji čvrsto na tržištu sa preko 20.000 kvadratnih metara proizvodnog prostora, 15.000 kvadratnih metara izložbenih salona, te 3 maloprodajna salona u Beogradu i 2 salona u Novom Pazaru. Njihova posvećenost inovacijama i tehnološkom napretku dovela ih je do toga da budu nosioci mnogih prestižnih nagrada, priznanje za trud i strast prema

stvaranju. Dizajniran da bude mesto gde se sastaju elegancija, funkcionalnost i inovativnost, novi salon pruža kupcima ne samo nameštaj, već i inspiraciju za kreiranje domova iz snova.

PP Media