U Priboju se otvara šalter za preduzetnike

Priboj – Prateći aktuelne probleme poslovanja preduzetnika, Sektor za preduzetništva PКS, pokrenuo je projekat otvaranja šaltera za preduzetnikena teritoriji Republike Srbije.

Foto: A.Rovčanin

Кroz saradnju sa lokalnim samoupravama, cilj je da se preduzetnici, na efikasan način informišu, upoznaju i obaveštavaju, o svim aktivnim programima i aktivnostima i na taj način postanu neizostavan deo mehanizma razvoja privrede u Srbiji.

Rad šaltera za preduzetništvo u Priboju omogućio bi preduzetnicima da na brz i jednostavan način, dobiju informacije potrebne za njihovo poslovanje, štedeći svoje vreme odlaskom u nadležne institucije.

U funkciji pripreme za otvaranje šaltera Privredne komore Srbije u našem gradu, u Priboju je održan sastanak kod predsednika opštine Lazara Rvovića, sa delegacijom RPК Užice, na kome su dogovarani detalji budućeg Sporazuma o poslovno – tehničkoj saradnji, koji će biti potpisan krajem avgusta, kada se i planira otvaranje šaltera za preduzetnike u okviru Regionalnog inovacionog startap centra u Priboju.

PP Media