U Priboju uručena priznanja učesnicima međunarodnog finala Sportskih igara mladih

Priboj – Sportski savez Priboj sinoć je organizovao prijem za učesnike velikog međnarodnog prvenstva SIM u Sarajevu.

Finalisti SIM u Sarajevu, foto: PP Media

Predsednik pribojskog Sportskog saveza, Filip Кomarica, zahvalio se svoj deci koja su predstavljala grad i koja su ostavila odličan utisak kod organizatora svojim rezultatima i ponašanjem. On je izrazio zahvalnost roditeljima koji su u teškom vremenu, pustili svoju decu da učestvuju na SIM završnici.

Кako bi ova manifestacija ostala u lepom sećanju, a dala podstrek drugoj deci da naredne godine daju svoj maksimum na igrama, Sportsi savez Priboj, obezbedio je prigodne poklone svim učesnicima – trenerke, a deci su ih uručili aktelni sportisti, Jana Dragutinović, balkanska prvakinja u skoku u dalj, koja je ujedno i promoterka i stipendista Sportskog saveza Priboj, kao i Slobodan Nikačević, fudbaler FК FAP.

Predsednik komarica zahvalio se i trenerima Dušku Janoviću, Draganu Vuleviću (Fk033), kao i atletskim trenerima Ljubiši Raoviću i Bobanu Manoviću, i svojim najbližim saradnicma Кristini Joksimović, Slobodanu Nikačeviću i Denisu Šarku bez čijeg rada ova manifestacija ne bi bila na ovako visokom nivou.

Ispred roditelja prisutne je pozdravio Ilija Cerović, koji je izrazio veliko zadovoljstvo urađenim u prethodnom periodu i istako da ono sto radi Sportski savez u Priboju, u poslednje dve godine dosta znači za decu i za njihove dalje karijere. On je apostrofirao da je ovakav rad privukao puno mališana, koja se do sada nisu bavila sportom, da počnu da treniraju.

PP Media