U Prijepolju i Novoj Varoši kršen policijski čas, Pribojci najodgovorniji

Priboj/Prijepolje/Nova Varoš – Tokom najdužeg policijskog časa na području koje pokriva Policijska uprava Prijepolje, zabeležena su četiri kršenja naredbe o zabrani kretanja – tri u Novoj Varoši i jedan Prijepolju. Tim licima je po hitnom postupku izrečena novčana kazna u iznosu od 50.000.oo dinara, saznaje “PP Media” u Prekršajnom sudu u Prijepolju.

Pribojci su i dalje najdisciplinovaniji, od početka uvođenja vanrednog stanja, u Priboju nije podneta nijedna prekršajna prijava zbog kršenja policijskog časa.

Inače, Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je rekao za RTS da je tokom najdužeg policijskog časa prethodnih dana oko 1.000 ljudi uhvaćeno u kršenju mera. On je istakao da je najviše slučajeva kršenja zabrane zabeleženo u Beogradu, Pančevu i Novom Sadu.

PP Media

One thought on “U Prijepolju i Novoj Varoši kršen policijski čas, Pribojci najodgovorniji

  • To je cista laz u Pp je krsen 20% ,jer to su samo vozikali se.A po prigradskim naseljima i selima.,ristiljalo se na sve strane,policije nigde .Al da je obicni gradjanin vozio se ili izadao na ulicu njega bi sigurno lupili sa 50000 a ove lopuze koji su se obogatili preko noci ,njih niko ne bi zaustavio .A ti bestidnici cisto provociraju nas koji postujemo mere vlade,kao oni mogu da se vozikaju a mi smo misevi pa u rupama.Jadna ti je nada kupljena policija…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *