U Prijepolju otvoren salon luksuznog nameštaja 4IN

Prijepolje – Pre dva dana u Prijepolju je otvoren prodajni salon nameštaja 4IN Issania DOO sa vrlo širokim asortimanom. Porodica Podbićanin, vredno neimari već treću generaciju i uspela je da od male stolarske radnje da stvori pravo poslovno carstvo.

Moderan salon u srcu Prijepolja, foto: PP Media

Otvaranju prodajnog salona, prisustvovao je veliki broj saradnika, kupaca i prijatelja. Nakon svečanog otvaranja, prisutnima se obratio vlasnik Armin Podbićanin. On je poželeo dobrodošlicu gostima i kazao da je kupac svetinja a radnik prvi saradnik.

– Kroz decenije razvoja negovali smo pravilo da je kupac svetinja, a radnik naš prvi saradnik. Tako ćemo i nastaviti. Uspeh naravno, nije došao preko noći, već se gradio decenijama, velikim trudom, znanjem i odricanjima. Kada smo pre nekoliko nedelja posetili ovaj prostor, koji je bio u pripremi, delovalo je nemoguće da se adaptacija završi do zakazanog otvaranja, ali je porodica Podbićanin pokazala da je sve moguće i dokazala zašto je tako uspešna. Da li ima veće radosti od najave nečeg poptuno novog, drugačijeg i posebnog – ponosno je istakao Armin.

Tokom ove pandemije smo verovatno zaboravili na taj lepi osećaj koji budi inspiraciju, kreativnost i polako menja naš pogled na svet. To je uvek slučaj kada se u malom gradu pojavi novi salon nameštaja koji nudi mogućnost kupovine poznatih brendova kao što su: Egger, Kaindl, Blum, Agt. Čak i da niste upoznati sa nazivima ovih brendova, tu su arhitekte i dizajneri firme 4IN da sa Vama osmisle najbolje rešenje za Vaš komad nameštaja.

Prvi utisak, u salonu gde sve miriše na novo, jeste da će biti baš teško da izdvojimo omiljene komade, jer svaki od njih je unikatan, odnosno svaki ima toliko detalja da mozete satima da i proučavate i vidite najbolja rešenja za Vaš dom.

Svakog radnog dana u salonu će biti arhitekta koji će sa kupcima detaljno raditi besplatno na projektu uređenja doma. Ovo predstavlja jednu novu priču gde će klijent za svoj novac dobiti najbolje rešenje za komad nameštaja.

Objekat se nalazi u ulici Brana Dučića BB (preko puta distribucije).

PP Media