U sredu ispred Doma kulture “Slatki bazzar za Mihajla“

Prijepolje – Кancelarija za mlade opštine Prijepolje u saradnji sa porodicom dečaka Mihajla Oreščanina organizuje humanitarnu akciju „Slatki bazzar za Mihajla“, 25. oktobra ispred Doma kulture u trajanju od 12 do 15 časova.

Foto: Promo
U ime porodice Кancelariji za mlade opštine Prijepolje obratili su se ujak i ujna dečaka koji je poreklom iz Prijepolja, a koji živi u Beogradu. Dogovorom između predstavnika porodice i Кancelarije za mlade osmišljen je način pomoći.

Ova akcija ima za cilj da pomogne malom Mihajlu Oreščaninu kome je nedavno dijagnostikovan zloćudni tumor malog mozga.  

– Način na koji ćemo mu pomoći jeste organizovanje humanitarne akcije „Slatki bazar za Mihajla“ na kojoj ćemo građanima i građankama  ponuditi slatke đakonije koje su izradile naše Prijepoljke koje se profesionalno bave pripremom i prodajom kolača i drugih slatkih đakonija. Humanitarnoj akciji pored Prijepoljki koje se profesionalno bave pripremom i prodajom kolača i drugih poslastica i koje će građanima ponuditi svoj širok asortiman proizvoda, na naše veliko zadovoljstvo odazvale su se sve tri srednje škole iz Prijepolja koje će predstaviti svoju ponudu – navode iz KZM u Prijepolju.

Кupovinom ovih artikala i doniranjem novca u donatorsku kutiju građani mogu pomoći ovom malom dečaku.

– Uz štandove će se nalaziti Prijepoljke koje su izradile ove đakonije kao i volonteri i volonterke Кancelarije za mlade opštine Prijepolje koji će građane i građanke informisati o još jednom načinu podrške ovom malom dečaku,  a to je slanje sms poruke i uplata sredstava na žiro račun – zaključuju iz KZM.

Vreme je u ovom slučaju bitan faktor, jer njegov vid bolesti ne može da čeka.

PP Media