U subotu godišnji koncert Folklornog ansambla prijepoljskog Doma kulture

Prijepolje – Folklorni ansambl prijepoljskog Doma kulture održaće u subotu 24. decembra  godišnji koncert. Na sceni će se naći preko 200 folkloraša različitog uzrasta, koji će se predstaviti publici spletom različitih igara a dve stare koreografije ponovo su uvrštene u repertoar. Ulaz na koncert biće besplatan a posetioci će moći da doniraju sredstva u donatorsku kutiju za lečenje dvogodišnjeg Vasilija Bakovića.

Foto: Promo

Folklorni ansambl Doma kulture osnovan je 2005. godine. Za 17 godina kroz Ansambl je prošlo više od 1000 članova, igrača, muzičara, a nastupali su na brojnim domaćim i međunarodnim festivalima u Italiji, Švajcarskoj, Poljskoj, Grčkoj, Bugarskoj, Turskoj.

– Na sceni će se naći preko 200 folkloraša različitog uzrasta, koji će se predstaviti publici sa spletom različitih igara a dve stare koreografije ponovo su uvrštene u repertoar, biće premijerno prestavljena i jedna nova koreografija – kaže direktorica Doma kulture Admira Mostarac.

Ona je pozva sve sugrađane da dođu u subotu u 19 časova u Veliku salu Doma kulture i podrže prijepoljske folkloraše.

Godišnjim koncertom završava se  jedna uspešna godina kada je u pitanju rad Folklornog ansambla prijepoljskog Doma kulture.

PP Media