Kod Priboja do temelja izgoreo restoran porodice Babić

Priboj – Između Кokinog Broda i Priboja, u mestu Кratovo došlo je do požara u kom je vatrena stihija potpuno progutala ugostiteljski objekat koji se nalazio u sklopu ribnjaka, prenosi agencija RINA.

Foto: Facebook

-Oni su vredna i časna porodica, sve nas je pogodilo ovo što im se desilo. Za Nikoljdan je porodica Babić uslužno pržila ribu za kupce, ali dogodio se užas. Vatrogasci koji su se nalazili u blizini odmah su stigli na lice mesta, ali nisu uspeli da spreče katastrofu koja je zadesila ovu porodicu iz Priboja zadesila – kazali su za RINU, prijatelji ove porodice.

  Prilikom prženja ribe za porudžbine za Svetog Nikolu, došlo je do sakupljanja masnoće u ventilatorima i u kontaku sa strujom sve je planulo. Vatra je neverovatnom brzinom progutala celu krovnu konstrukciju, kao i pokućstvo koje se našlo u objektu. Srećom nije bilo povređenih.

  -Želimo da im pomognemo, jer znamo da su sve poštenim radom napravili sa svoj deset prstiju. Pokrenuli smo akciju prikupljanja novca kako bi Babićima pomogli u saniranju štete koja im je nepravedno naneta – dodaju prijatelji.

  Nameski račun za pomoć porodici Babić iz Priboja:

  NLB Кomercijalna banka Beograd
  dinarski račun: 205-9001031426340-24
  devizni račin: 35205903103112928791

  Rina i PP Media