Skućio se prijepoljski „kralj paprike“, Njegoš pronašao ljubav svog života

Prijepolje – Čitava Srbija čula je za poštenog i radnog Njegoša Stojadinovića, nekrunisanog kralja paprike iz Prijepolja i majstora za brezove metle, koji i tokom zimskih dana dok nema radova u njivi nađe način da zaradi. Jedino što je nedostajalo ovom domaćinu jeste supruga, sa kojom bi podelio lepe ali i teške trenutke.

Kralj paprike pronašao ljubav svog života, foto: Rina

– Devojke kad me vide ovako sa motikom, frezom i traktorom ne pada im napamet da sa mnom izađu. Današnje devojke žele provod i uživanje, ali ne može da se uživa ako se ne radi. Ovo ništa nije strašno, poljoprivreda je posao koji ja volim da radim, tačno je budem često i prašnjav i blatnjav, ali sam svoj gazda – ranije za RINU rekao je Njegoš.

Međutim, kraj ove godine za njega je doneo veliku promenu jer je ovoj vredni dečko našao svoju srodnu dušu, pisanje u njemu u medijima i društvene mreže učinile su da svoju buduću suprugu pronađe 300 kilometara daleko od Prijepolja, čak u Surčinu.

– Videla je moje objave na fejbuku, da se bavim poljoprivrednom i odlučila se na taj prvi korak. Razmenili smo nekoliko poruka a zatim i brojeve telefona, sve de odigralo brzo. Nakon prvog susreta odmah smo shvatili da težimo ka istim ciljevima, stvaranju porodice. Bila je to ljubav na prvi pogled – kazao je Njegoš.

Ljubav na prvi pogled, Njegoš i Jelena, foto: Rina

Zahvaljujući njemu, urbani gradski život Jelena je odlučila da promeni. Reka Lim i padine Zlatara bili su dovoljni razlozi koji će je odvući u miran život sa svojim saputnikom.

– Jako sam srećna što sam ga upoznala, ja sam osoba koja voli miran život, prirodu i čist vazduh. Njegoš me osvojio svojom jednostavnošću, poštenjem i šarmom. Iskren je i dobar čovek, pažljiv.. sve ono što bi jedna žena mogla da poželi – kazala je Jelena.

Prijepoljski kralj paprike kaže, da ne želi gubiti vreme i da sada kada je našao svoju saputnicu želi to i zvanično obelodani.

– Sada smo jako srećni, i verujem u ljubav na prvi pogled. Nećemo dugo čekati, nakon što se zbliže naše dve porodice, odmah nakon Nove godine stajemo na ludi kamen i krećemo u zajednički život – zaključuje Njegoš.

PP Media i Rina