Uprkos opstrukciji u sredu kreće prva zimska liga budućih šampiona u malom fudbalu “Prijepolje 2017”

U organizaciji Saveza za školski sport Srbije i Sportskog saveza opštine Prijepolje u sredu 8. februara počinje prva zimska liga budućih šampiona u malom fudbalu “Prijepolje 2017”. Utakmice će se igrati u prijepoljskoj sportskoj dvorani, pravo učešća imaju učenici osnovnih škola Zlatiborskog okruga od prvog do šestog razreda. Prijava ekipa vrši se do utorka kada je i predviđeno žrebanje.

Predsednik Sportskog saveza u Prijepolju Milovan Milićević kaže da je priprema turnira pretokla uz puno poteškoća i opstrukcije od strane pojedinaca iz lokalne vlasti, međutim na kraju je ispalo sve kako je i planirano pa će na prevashodno zadovoljstvo dece ovaj turnir za koji vlada veliko interesovanje biti i održan.
“Zbog objektivnih razloga kasnili smo sa organizacijomturnira ali do srede sve će biti spremno. Vlada veliko interesovanje ekipa i celog Zlatiborsog okruga. Turnir će pečeti u sredu od 10h do su polufinale i finale planirani za subotu”, kaže ispred organizatora Milovan Milićević.

Milovan Milićević i Mensur Čaković, foto: www.ppmedia.rs


Suorganizator ovog turnira jeste Fudbalski klub Mikron, predsednik kluba Mensur Čaković kaže da će ekipe biti podeljene u tri kategotije te da će se igrati po bod sistemu.
“Napravićemo kategorizaciju shodno uzrastu ekipa i one će biti podeljene po grupama.Pobednik ovog turnira obezbediće plasman na Koka kola kup koji se održava na Zlatiboru tako da je i to još jedan dodatni motiv za sve ekipe”, ističe Čaković.
PP Media

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *