Uručena priznanja najboljim sportistima i kolektivima

Sportski savez opštine Prijepolje kojim rukovode Eldar Lisica i Adis Micanović uručio je danas nagrage najuspešnijim sportistima i kolektivima za rezultate ostvarene u prošloj godini. Priznanje za najboljeg sportistu uručeno je atletičaru AK “Polet” Arminu Sinančeviću, državnom prvaku u bacanju kugle i reprezentativcu Srbije dok je laureat najuspenije sportistkinje ponela takođe atletičarka, članica Poleta, Kristina Radivojević državna šampionka u skoku u vis i reprezentativka Srbije.

Najbolji sportisti u 2017. godini

Najbolji ženski kolektiv u 2017. godini je ŽOK “Bambi volej” čije su odbojkašice jesenji deo prvenstva završile na prvoj poziciji u drugoj odbojkaškoj ligi. Najbolja muška ekipa je RK “Pobednik”, pravo osveženje za ovdašnji sport. Predvođeni izvanrednim Aleksandrom Babićem, u svojoj prvoj godini od osnivanja istakli su ozbiljnu kandidaturu za plasman u Super „B“ rukometnu ligu Srbije.

Priznanja su uručena i najuspešnijem treneru u 2017 godini Hadžu Sinančeviću iz KK “Brodarevo”, najboljem sportskom radniku Iliji Andrejiću dok je Danilo Radović primio nagradu za dugogodišnju aktivnost i doprinos sportu u Prijepolju.

Druga strana Sportskog saveza koju predvode Milovan Milićević i Admir Mušović nagrade će uručiti 10. januara pre finalne utakmice Božićnog turnira u malom fudbalu.
PP Media