Veljko Plazinić novo pojačanje pribojskog Fapa

Priboj – U Priboju žele da ozbiljno napadnu plasman u viši rang. Ekipa Fapa igra odlično u Srpskoj ligi „Zapad“ u povratničkoj sezoni. Na zimsku pauzu otišli su sa treče pozicije na tabeli. Lider je na osam koraka ispred, dok je drugoplasirani Borac udaljen pet bodova.

Veljko Plazinić novo pojačanje Fapa, foto: FK Fap

Uprava pribojaca na čelu sa Jovicom Vasilićem, se za sada izdvaja po urađenom u ovom prelaznom roku odnosu na ostale konkurente u borbi za plasman u Prvu ligu. Za sada je u FAP od igračkog kadra su stigli Odita, Rašljanin, Žunić, a na klupu je seo Aleksandar Petaković.

Od petka dres FAP-a zadužio je i Veljko Plazinić (31). Plazinić je igrač sa velikim iskustvom dolazi iz ekipe Sloge sa kojom je na zimsku pauzu otišao sa četvrte pozicije na tabeli. Pored tima iz Požege, nastupao je i za Metalac i Slobodu iz Čačka. 

Po nekim anektama Plazinić je najbolji fudbaler Srpske lige i sigurno će biti ogromno pojačanje za nastavak prvenstva. FAP prvi zvanični meč na proleće igra u Arilju protiv ekipe Budućnosti. U prvom susretu u Priboju rezultat je bio 1:1.

Izvor: Republika