Za kupovinu polovnih automobila S auto Beograd je pravi izbor

U današnje vreme kupovina polovnog automobila može da napravi veliki problem kupcima, jer je sve više polovnih vozila sumnjivog porekla. Prilikom kupovine polovnih vozila jako je bitno izabrati pravog i pouzdanog prodavca, koji će garantovati za legalnost i ispravnost vozila. Prijepoljac, Borko Čarkilović dugi niz godina uspešno se bavi prodajom polovnih automobila. Čarkilović je vlasnik firme „S auto“ koja se nalazi na Luci u Beogradu u ulici Žorža Klemansoa 24 i u svojoj ponudi ima oko 100 automobila svih renomiranih proizvođača. Sva vozila koja se nalaze na placu ovog prodavca dolaze iz zemalja Evropske unije.

S auto Beograd

S auto Beograd


Za svako kupljeno vozilo u S autu kupac dobija na poklon veliki servis. Takođe, vozila je moguće kupiti i putem beskamatnog kredita po izuzetno povoljnim cenama. Na prvom mestu kada je ovaj prodavac automobile u pitanju je sam kvalitet vozila. U S autu možete i izvršiti dodatne usluge i to:
– kompletna usluga registracije vozila od tehničkog pregleda do odlaska u SUP.
– kompletna organizacija i pomoć pri uzimanju probnih tablica.
– mogućnost provere vozila u ovlašćenom ili bilo kom drugom servisu po vašem izboru.
– pregled vozila u nadkrivenom i osvetljenom prostoru u okviru našeg auto placa.
– za sva vozila kupljena u S autu dobijate stalni popust na delove i servis.
s5
Kompletnu ponudu ove firme možete pogledati na sajtu www.sauto.rs. Sve detaljnije informacije oko kupovine vozila možete dobiti pozivom na br. 060 76 76 769.
PP Media
s2