Završena rekonstrukcija vrtića u starom delu Priboja

Završena je rekontrukcija vrtića u starom delu Priboja koji radi u okviru PU “Neven”. Ovaj projekat je realizovan iz pomoć Ministarstva privrede, ali i lokalne samouprave koja je iz budžeta izdvojila polovinu finansijskih sredstava.

“Na ovu rekonstrukciju smo čekali 43 godine, deca su oduševljena novim izgledom objekta, ali i samim završekom radova jer su zbog rekonstrukcije bila prebačena u drugi objekat. Veoma je značajno renoviranje koje smo obavili, jer ćemo uštedeti na električnoj energiji, ali imati i proširene kapacitete. Trenutno je na listi čekanja 26 mališana, a upisaćemo njih 15, pa će lista čekanja biti prepolovljena”, izjavila je Jasna Kojadinović, direktorka PU “Neven” u Priboju.

Da je rekonstrukcija vrtića veoma bitna za decu iz ovog dela grada, potvrdila je i glavni vaspitač ustanove Slobodanka Stanić.

“Naš objekat jeste mali, ali ima veliki značaj. Trudimo se da mališanima pružimo najbolje uslove za odrastanje, a novo ruho će sigirno tome doprineti”, nagalasila je Slobodanka Stanić.
PP Media i GZS