Zoran i Ivana najbolji prijepoljski zet i snajka

Prijepolje – Minulog vikenda Prijepoljci su izbrali za najboljeg zeta Zorana Ranitovića iz Beograda, dok je Novovarošanka Ivana Konjokrad ponela epitet najbolje snajke. U takmičenju u spremanju riblje čorbe najbolja je bila ekipa “Mamurni tigrovi”.

Najbolji prijepoljski zet i snajka, foto: PP Media

Uprkos povremenoj kiši i lošem vremenu, na gradskoj plaži kod Novog mosta, održani su “Limski darovi”. U spremanju riblje čorbe, koja se pecala isključivo u Limu nadmetalo se desetak ekipa. Prema mišljenju stručnog žirija, prvo mesto osvojila je ekipa „Mamurni tigrovi“, drugi su bili „Putevi“, dok je treće mesto pripalo ekipi “ Samo da smislimo ime „, a za najgori kotlić proglašena ekipa „Korijander „.

Raritet Limskih darova je Zetovijada. Do sada je izabrano više od 50 prijepoljskih zetova, a ove godine titula je pripala pravniku Zoranu Ranitoviću iz Beograda, koji vrlo ceni Prijepoljce, a i oni njega, pa su ga predložili za najboljeg.

Organizatorke manifestacije „Limski darovi“, Zelda Ćuković, Milena Cmiljanović i Dunja Ćuković, dodelile su zahvalnice sponzorima bez kojih ovu manifestaciju nije bilo moguće održati. Manifestaciju je podržala i Turistička organizacija Prijepolje.

PP Media