“Beli i Laka” pobednici Božićnog turnira u malom fudbalu

Ekipa “Beli i Laka” iz Ivanjice pobednik je Božićnog turnira u malom fudbalu održanog u Novoj Varoši u organizaciji Opštinskog sportskog saveza. Oni su u finalu nadigrali beogradsku  ekipu “Singidunum” rezultatom 2:0, dok je treće mesto pripalo  ekipi “SUR Gluščo i Etko” iz Novog Pazara. Četvrta je bila ekipa “Apartmani Zlatibor” iz Prijepolja.

Pobednički pehar u konkurenciji veterana otišao je u Pljevlja, a osvojila ga je ekipa “Breznica”, koja je i prošle godine osvojila pehar.

Na Božićnom turniru koji se od 3. do 5.januara igrao u sportskoj dvorani kod Gimnazije “Pivo Кaramatijević” nadmetalo se 26 ekipa iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.Najjača konkurencija je i ove godine bila kod seniora gde se nadmetalo 14 ekipa,  prvoplasiranoj  ekipi pripala je i novčana nagrada u iznosu od 250 hiljada dinara.

Pehare, medalje i zahvalnice najuspešnijima uručili su čelnici Opštine Nova Varoš, Sportsog saveza i Turističke organizacije Zlatar. Ovo je bio jubilarni deseti put, kako se organizuje Božićni turnir u malom fudbalu. Ukupni fond nagrada iznosio je skoro pola miliona dinara.

PP Media

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *