Donacija Atletskog saveza Srbije atletičarima Fapa

Direktor Atletskog saveza Srbije, Slobodan Branković, posetio je u subotu opštinu Priboj. On se sastao sa predsednikom Opštine, Lazarom Rvovićem, a povod je bio obećana donacija Atletskog saveza opštini Priboj i mladim atletskim nadama grada.

Atletski savez Srbije donirao je danas opremu Atletskom klubu „FAP“, koju će u budućosti koristiti sportisti i rekreativci, ali i mlade nade pribojske atletike, koja je iznedrila sada već velika imena srpskog sporta. Direktor Atletskog saveza Srbije, Slobodan Branković, prethodno je posetio Priboj za vreme MOSI 2018, kada se uverio u rad i rezultate lokalne samouprave, kada je u pitanju obnova i izgradnja sportske infrastrukture, te će ova donacija služiti za negovanje talenata, ali i organizovanje takmičenja višeg ranga u ovom sportu, u budućnosti.

Prvi čovek opštine Lazar Rvović i predsednik ASS Slobodan Branković

Predsednik opštine Priboj, Lazar Rvović zahvalio se na ovoj vrednoj donaciji, rekavši da će ista omogućiti Priboju u budućnosti mesto na regionalnoj atletskoj mapi, o čemu je danas takođe bilo reči u smislu produbljivanja saradnje i organizovanja takmičenja višeg ranga u Priboju.

PP Media