Dveri: Кonačno je javnost videla vezu prijepoljske vlasti sa organizovanim kriminalom

Povodom hapšenja funkcionerki vladajuće koalicije u Prijepolju, Srpski pokret Dveri oglasio se saopštenjem za javnost u kojem se navodi da je ponovo bačena ljaga na grad na Limu.

-Još jednom je bačena ljaga na grad Prijepolje i njegove stanovnike zahvaljujući sramotnoj lokalnoj vlasti i njenoj beskrupuloznosti. Celo Prijepolje, već odavno, zna čime se bavi vladajuća garnitura jer ona iza sebe ostavlja ogromne prljave tragove. Dok zaposleni u Predškolskoj ustanovi „Miša Cvijović“ i po četiri meseca ne primaju platu, u Centru za socijalni rad aktuelne su druge afere – malverzacije oko kupovine prozora i paketića, halal sertifikat, partijsko zapošljavanje, imenovanje direktora bez ispunjenih svih konkursnih uslova, ucenjivanje socijalnom pomoći socijalno ugroženih u vreme izbora i predizbornih skupova itd.
Od samog formiranja vladajuće većine opozicione stranke upozoravale su javnost na mnoge njihove „brljotine u radu“ pa sad ne treba nikoga da čudi što su na red došla hapšenja i saslušavanja. Ako su funkcioneri jedne ovako male stranke (SPP) aktivno i u kontinuitetu učestvovali u organizovanom kriminalu za koji je sigurno znao i predsednik opštine, onda možemo sa velikom verovatnoćom pogoditi kako se ponašaju i ostali članovi vlasti. Zašto je g. Zindović, uvek, uporno ćutao dok je opozicija iznosila dokaze i podnosila krivične prijave? Sada je dužan da javnosti uputi objašnjenja i odgovore na razna nezgodna pitanja. Nama ne mora jer mi znamo za onu narodnu – „Možeš kako hoćeš ali ne i do kad hoćeš“. U svakom slučaju podržavamo svaku akciju nadležnih državnih organa na sprečavanju krađe državne i narodne imovine ali napominjemo da „ se riba od glave čisti“ – kaže se u saopštenju Dveri.

PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *