Ekipa iz Novog Pazara pobednik 8. Božićnog turnira u malom fudbalu

Pred više od dve hiljade gledalaca u novovaroškoj sportskoj dvorani sinoć je spuštena zavesa na osmi po redu Božićni turnir u malom fudbalu. Prvo mesto i novčanu nagradu od 180 hilada dinara osvojila je ekipa iz Novog Pazara “Jagnjeće pečenje kod Benka”, drugo mesto i 70 hiljada dinara pripalo je domaćoj ekipi “Dukat Mat komerc” dok se trećim mestom i novčanom nagradom od 30 hilada dinara morala zadovoljiti beogradska ekipa “Frigoservis Marinković”. Finalnu utakmicu sa tribina posmatrao je i nekadašnji trener reprezentacije Srbije i FK Partizan Ljubinko Drulović.
Ekipa iz Novog Pazara pod nazivom “Jagnjeće pečenje kod Benka” pobedom od 4:0 nad novovaroškim „Dukat Mat komercom“ u finalnoj utakmici Božićnog turnira u malom fudbalu stigla je do prvog mesta i vredne novčane nagrade od 180 hiljada dinara.Kapiten pobedničke ekipe Sanel Stupljanin kaže da je turnir bio izuzetno jak i dobro organizovan te da su on i njegova ekipa naišli na srdačnu dobrodošlico od strane domaćina i da će se ovde vratiti i naredne godine.

Kapiten pobedničke ekipe Sanel Stupljanin primio je pehar od predsednika opštine Nova Varoš Radosava Vasiljevića, foto: www.ppmedia.rs


U konkurenciji 19 ekipa iz devet gradova i opština osvojeno drugo mesto svakako predstavlja uspeh bez obzira na lošu igru u finalnoj utakmici kazao je kapiten „Dukat Mat komerca“ Milan Gordić.

Milan Gordić kapiten KMF „Dukat Mat komerc“ i potpredsednik opštine Nova Varoš Slaviša Purić, foto: www.ppmedia.rs


Ove godine nekadašnji trener reprezentacije Srbije i FK Partizan Ljubinko Drulović na turniru je zaigrao u konkurenciji veterana, ali nije propustio priliku i da gleda seniorske utakmice.Kaže da je izuzetno zadovoljan kvalitetom prikazanog fudbala kao i organizacijom.

Ljubinko Drulović – fudbalski trener, foto: www.ppmedia.rs


Za najboljeg igrača turnira proglašen je fudbaler pobedničke ekipe Novog Pazara, Vukadinović Vukašin, najbolji golman po oceni žirija na turniru je bio Damir Destani dok je epitet najboljeg strelca poneo Vasilije Janjić.
PP Media