Euronews Srbija otvorio dopisništvo za zapadnu Srbiju

Čačak/Prijepolje – Jedna od svetski priznatih televizija, otvorila je dopisništvo za zapadnu Srbiju. Naime, produkcija AMP MIX PRO iz Čačka, potpisala je Ugovor sa televizijom Euronews, i oni će biti dopisništvo koje će izveštavati iz 15 opština i gradova iz ovog dela zemlje, za ovu veliku evropsku televiziju.

Foto: Promo

Reporter je Katarina Radulović, dugogodišnji novinar.

„Velika mi je čast da je televizije Euronews za ovaj deo Srbije ukazala poverenje mojoj produkciji, i nema sumnje da ćemo se potruditi da radimo posao onako kako to nalažu pravila, pre svega poštujući medijske zakone države Srbije, ali i uredničku politiku ove renomirane televizije na medijskom nebu Evrope”, kazala je Dragana Ćendić.

Direktorka produkcije MIX PRO AMP Dragana Ćendić, foto: GZS

Ugovor je potpisan 1. 5. 2024, potpisnik ispred televizije je generalni direktor Euronews za Srbiju Rade Gojsović, dok je sa druge strane potpis na Ugovor stavila vlasnica i direktorka produkcije AMP MIX PRO Dragana Ćendić.

Sedište  dopisništva je u Čačku, a pokrivaće  Ljig , Gornji Milanovac , Užice, Ččak, Ivanjicu Lučane , Priboj Prijepolje, Bajinu Baštu, Kosjerić, Arilje, Prijepolje, delom Kraljevo i Sjenicu.

PP Media i GZS