Fudbaleri Polimlja počeli sa pripremama, na prozivci 23 igrača

Fudbaleri Polimlja počeli su u subotu pripreme za nastavak takmičenja u Zapadno Moravskoj zoni. U pauzi između dve polusezone prijepoljski klub je dobio novo rukovodstvo, Polimlje je dobilo i novog trenera, pa je na mesto Enesa Rovčanina stigao Nebojša Ružić.

Tokom zimske pauze igrački kadar pretrpeo je brojne promene, klub su napustili igrači sa strane a vratilo se nekoliko fudbalera iz Prijepolja koji su nastupali za klubove iz regiona. Tako će nakon ravne 23 godine, tokom proleća nastupati samo igrači koji su rođeni u gradu na Limu.

Iz Paraćina u Polimlje se vratio Alija Šendelj, iz Sjenice su stigli golman Abdul Bejlak i odrambeni igrač Mirza Memović, dres Goražda razdužio je Ahmed Rovčanin i stigao u Polimlje, dok su iz Šimadije stigli braća Ivan i Jovica Ćuković. Svim igračima sa strane uprava je dala odrešene ruke u pronalasku novog kluba.

Prolećni deo prvenstva počinje 17. marta, iz uprave ističu da će se pripreme obaviti na Gradskom stadionu u Prijepolju, a najavljen je i veliki broj kontrolnih utakmica, kako bi tim spremno dočekao nastavak borbe za bodove. Prvi meč za bodove “crveni” će igrati na svom terenu protiv Orlovca iz Mrčajevaca.

Inače, Polimlje je jesenji deo prvenstva u Zapadno Moravskoj zoni završio na 10 mestu od 14 klubova.

PP Media