Hodžić traži razgovor sa naprednjacima: Ovako više ne ide – posle izbora promene u vlasti

Prijepolje – Nakon burne sednice lokalnog parlamenta u Prijepolju, Sandžačka demokratska partija u narednim danima iniciraće sastanak sa naprednjacima, na kojem će predložiti uspostavljanje drugačijih odnosa u koaliciji u tom gradu.

Esad Hodžić najavljuje promene nakon izbora u prijepoljskoj vlasti, foto: A.Rovčanin

Prvi čovek partije Rasima Ljajića u Prijepolju, Esad Hodžić, poručuje da trenutno stanje, u kome se nalazi široka koalicija, ne može ostati na snazi, po cenu da njenova stranka pređe u opoziciju.

–  Makar mi prešli na drugu stranu, ovako više ne možemo raditi. Ovo više nećemo tolerisati. Šta će Srspka napredna stranka odlučiti to ćemo videti, uglavnom naš stav je jasan, dalje više ne može ovako – zaključio je prvi čovek stranke Rasima Ljajića u Prijepolju.

On je podsetio da je prijepoljska vlast u prvih 100 dana funkcionisala besprekorno. U tom periodu zatvorena je deponija „Stanjevine“ i nastavljeni su radovi na mostu u Šarampovu. Takođe, asfaltirani su brojni lokalni putevi.

Međutim, problemi u vlasti nastali su nakon odluke naprednjaka u Beogradu, da prošire vlast u Prijepolju sa Strankom pravde i pomirenja. Ipak, umesto daljeg razvoja grada na Limu, kadrovska rešenja koja je ta partija predložila doprineli su razdoru u vlasti, te su promene očigledno neminovne.

PP Media