Kamiondžije pobedom nad Loznicom izbile na prvo mesto Srpske lige Zapad

Priboj/Loznica – Sigurna pobeda kamiondžija u derbiju kola. Marković je sa dva gola oborio na pleća Loznicu i svom FAP-u, bar privremeno, trasirao put na lidersku poziciju.

Foto: A.Rovčanin

Po lepom vremenu i pred rekordnom posetom na gradskom stadionu u Priboju, derbi je opravdao očekivanja. Značaj meča nije dopustio posebno dopadljivu igru, ali je domaćin stvorio nekoliko lepih akcija, zbog kojih se i dolazi na stadione. Iz takve dve, očigledno uigrane akcije domaćina, iskusni centarfor Marković, dva puta je matirao golmana Erića i tako već na početku drugog poluvremena, overio pobedu pribojskog tima.

Prvo poluvreme prošlo je u ispitivanju snaga, u bojažljivoj igri, mada su kamiondžije bile nešto hrabrije, i nisu se zadovoljavale eventualnim remijem. Gosti su prvi put prema golamnu Nikoliću uputili šut tek u 20 mininutu, dok su domaći imali dve-tri izgledne prilike.

Rekordna poseta u Priboju, foto: A.Rovčanin

I kad je isticao poslednji minut regularnog dela prvog poluvremna, Marković je posle dobrog prodora Lučića, postigao efektan gol i doneo radost domaćem timu i brojnim navijačima na tribinama.

Trener Loznice Janjić pokušao je sa četiri izmene na početku drugog dela igre, da trgne svoju ekipu, ali je posle prodora Plazinića, iskusni Marković u 54.minutu stavio do znanja gostima, da bodovi ostaju u Priboju.

Uprkos sigurnom vođstvu,domaćini su i dalje napadali,a gosti se nisu predavali,mada osim dve dobre akcije,nisu više ozbiljnije ugrozili gol kamiondžija.I domaći fudbaleri imali su još nekoliko izglednih prilika,ali su do kraja utakmice,mreže na obe strane, mirovale.

PP Media