Lepša strana politike, poslanice kitile jelku – u novogodišnjim željama istkla se Pribojka Dijana Radović

Priboj/Beograd – Predstavnice nežnijeg pola u Narodnoj skupštine Srbije kitile su jelku a mediji su se mogli uveriti da pored brojnih kvaliteta koje ove dame poseduju, mogu se pohvaliti i atraktivnim izgledom na kojem bi im pozavideli mnogi.

Dijana Radović (SPS) među najlpšim narodnim poslanicama u Skupštini Srbije

U novogodišnjim željama istakla se lepa Pribojka, poslanica Socijalističke partije Srbije Dijana Radović , koja je građanima Srbije poželela dobro zdravlje i porodični uspeh.

– Svim građanima Srbije želim dobro zdravlje, godinu u kojoj ćemo pobediti koronavirus, godinu uspeha i porodičnog osmeha. Da u godini koja je pred nama imamo više lične odgovornosti, međusobnog uvažavanja, tolerancije i poštovanja različitosti – poručila je Dijana Radović.

Prema rečima funkcionerke SNS Sandre Božić, građani Srbije u narednom periodu treba da cene male stvari koje čine život.

– Sasvim je sigurno da, nažalost, čitavo čovečanstvo jedva čeka da ovu 2020. godinu isprati. Iako nam je takva kakva jeste dala priliku da preispitamo i spoznamo sami sebe, ali i druge, na jedan sasvim drugačiji način. Koliko god nas je distancirala, podjednako nas je ujedinila u borbi koja život znači.

Kako ističe, građanima Srbije u novoj 2021. godini želi pre svega da budu zdravi.

– A onda i da nastavimo da gradimo, razvijamo i bezuslovno volimo našu Srbiju. Čuvajte svoje najmilije i nađite vremena za sebe i drage ljude. Cenite zagrljaje, poljupce, osmehe, male stvari koje čine život, i ne dozvolite da ih svakodnevica pretekne. Pokazali smo kroz teške trenutke da nam sloga i jedinstvo uvek grade put ka uspehu i upravo tim putem treba da nastavimo ka napretku, boljitku i zajedničkim ciljevima. Srećni novogodišnji i božićni praznici! – zaključuje Božićeva.

Objektiv i PP Media