Nova Varoš: Pod lupom odbornika rad Sportskog saveza

Odbornici Skupštine opštine Nova Varoš u sredu će ponovo sesti u svoje klupe. Na dnevnom redu 16. sednice predsednik Skupštine Nikola Jelić predložio je čak 30 tačaka, od kojih se polovina odnosi na razrešenje starih i imenovanje novih školskih odbora u šest osnovnih škola. Među tačkama su i one koje su dugo vremena sklanjane u zapećak, poput rada Sportskog saveza ili realizacije ugovora između opštine Nova Varoš i preduzeća „Merser trade“ koje koristi deo pogona bivše „Inove“ u Kokinom Brodu.

Ukoliko predloženi dnevni red dobije zeleno svetlo, razmatraće se i informacija o realizacji Odluke o rekonstrukciji i davanju vodovoda u mesnim zajednicama na dalje upravljanje javnom preduzeću „3. septembar“, zatim o upravljanju grobljima na teritoriji opštine Nova Varoš. Na dnevnom redu naći će se i predlog odluke o rebalansu budžeta, prvom u ovoj godini. Odbornici će razmotriti i prošlogodišnji izveštaj o radu Sportskog saveza, pred njima će se naći i plan i program rada za tekuću 2018 godinu.

Na dnevnom redu je i predlog odluke o izradi Plana detaljne regulacije druge faze sistema za vodosnadbevanje Nove Varoši i usputnih naselja sa izvorišta Ćurčića vrelo, na deonici Božetići-Komarani.
PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *